Tytäryhtiö Nevotex Norge AS: n on tarkoitus hankkia kaikki RIAM Örsta AS: n osakkeet 2.1.2021 alkaen. Tämä tarkoittaa, että Nevotex Norge AS ottaa myös Fjord Fabricsin liiketoiminnan haltuun.

Nevotex Norjan omistautunut ja kokenut tiimi keskittyy täyttämään kaikki Fjord Fabricsin sitoumukset asiakkaita, toimittajia ja muita sidosryhmiä kohtaan.

 

”Täällä Fjord Fabricsissa tuntuu erittäin positiiviselta askeleelta, että Nevotexin kaltainen iso, ammattimainen pelaaja on nyt tulossa kehittämään edelleen sitä, mitä minä ja ammattitaitoiset työntekijäni ovat rakentaneet vuosien varrella.”

/Elling O. Rem, RIAM Örsta AS: n entinen omistaja

 

 

”On aika liittää nykyiset ja uudet työntekijät yhteen. Yhteistä tietotaitoamme käytetään jatkossa nykyisen toiminnan kehittämiseen, mutta se tuo myös uusia asiakas- ja toimittajasuhteita. ”

/Kjetil Klokk, toimitusjohtaja, Nevotex Norge AS

 

 

”Yhdessä meistä tulee vahva toimija markkinoilla. Yhtenä Pohjois-Euroopan johtavista verhoilualan kokonaistoimittajista haluamme jatkaa Nevotexin kehittämistä, laajentamista ja uusien mahdollisuuksien löytämistä. Ja sitä teemme nyt Norjan huonekalu- ja sisustusalalla. ”

/ Thom Nilsson, toimitusjohtaja, Nevotex AB

 

Yhteystiedot

Nevotex on yksi Pohjois-Euroopan johtavista materiaalien ja ratkaisujen toimittajista sisustussuunnitteluun ja huonekaluteollisuuteen. Meillä on verhokankaita, nahkaa, tekonahkaa ja huonekalukankaita teolliseen valmistukseen ja julkitilaprojekteihin. Meillä on myös tuotteita auton sisätiloihin ja veneisiin, markiiseja ja monenlaisia verhoilutuotteita. Meillä on laaja ja laaja-alainen kokemus toimialasta, ja Ruotsin lisäksi toimintaa Tanskassa, Norjassa, Suomessa, Virossa ja Liettuassa.
We share your passion!