1. Nevotex
  2.  » 
  3. Projekti
  4.  » Scandic Laholmen

Scandic Laholmen

Ruotsin länsirannikolla lähellä Etelä-Norjan rajaa meri kohisee ja rannalla on historiallisia maamerkkejä, siellä sijaitsee Scandic Laholmen

Hotellin 171 huoneen sisätilojen kunnostaminen käynnissä olevan pandemian aikana muuttui poikkeuksellisissa olosuhteissa toteutettavaksi hankkeeksi.

Kunnostustöiden tavoitteena oli saada inspiraatiota ympäröivästä luonnosta. Sisustus- ja verhoilukankaiden valinta antavat hotellin asukkaille tunteen meren ja luonnon läheisyydestä. ”Hotellissa on moderni sisustus, jossa on kulutusta kestäviä kankaita ja maanläheisiä sävyjä monenlaisissa tekstuureissa.”

Materiaalivalikoima heijastaa lämpimän meren tunnelmaa, joka näkyy turkoosin sävyissä ja ruskeankeltaisissa kuparisävyissä, jotka symboloivat maata ja luontoa.

Tavoitteena oli yhdistää klassinen tunnelma ja antaa samalla asiakkaille kokemus modernin lämpimästä fiiliksestä. Tämä kestävä tunne syntyy ajattomilla ja kestävillä materiaalivalinnoilla.

 

Yhteistyö on avainasemassa

”Poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisia ponnisteluja. Pandemia toi monia haasteita, mutta omistautuneen ja erittäin avuliaan hotellihenkilöstön ja paikallisten kumppanien ansiosta saimme projektin päätökseen ajoissa. Kaikki osallistujat ovat olleet koko ajan hengessä mukana ja he ovat astuneet esiin tarpeen mukaan. Nevotexin joustava toiminta oli korvaamatonta, että saimme huoneet kunnostettua vallitsevissa olosuhteissa. Olemme todella tyytyväisiä kumppaneidemme tekemään työhön ja omaan panokseemme, joka on johtanut sisustukseen, jossa on eläviä ja laadukkaita materiaaleja. ”

/ Ewa Svensson, konseptikoordinaattori, Scandic Laholmen


KUND
: W8 Design group, Scandic Laholmen.
BEKLÄDNADSMATERIAL: Tyg Afrodite, Tyg Eros, Tyg Titan, Tyg Energy.
FOTO: Meto Khazragi