Arvostettuun projektiin lisäväriä huonekalukankaasta

Arvostettuun projektiin lisäväriä huonekalukankaasta

  1. Nevotex
  2.  » Archive for "Cases by Nevotex"

Kattegatt-lukio Halmstadissa on yksi kaupungin modernin historian suurimmista rakennushankkeista ja sen lopulliset kustannukset ovat yli 50 miljoonaa euroa. Koulun auditorion sisustukseen valittiin Nevotexin Lido-huonekalukangas, joka täytti värille, muodolle ja laadulle asetetut vaativat vaatimukset.

Kattegattin lukion suuri auditorio avattiin elokuussa 2020. Siellä on tilaa lähes 500 hengelle ja se kruunaa tämän valtavan rakennusprojektin, joka on määrä valmistua vuonna 2021. Aulaa käytetään ulkopuolisten vierailijoiden kanssa, suorana lähetyksenä järjestettäviin tapahtumiin, koulutuksiin ja koulutoimintaan lähes 1 500 opiskelijaryhmälle. Koulun rehtori Rikard Sjödahl huomauttaa, että tilat on rakennettu vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksia.

”Auditorio on erinomainen ja kokonaisuudessaan hyvin tehty aina rakentamisesta ja tekniikasta materiaaleihin ja väreihin. Tuolit ovat erittäin mukavat. Lido kangas on kulutusta kestävää, mikä on välttämätöntä. Sen lisäksi, että tuolit täyttävät kaikki julkisessa tilassa tarvittavat työympäristöä, paloturvallisuutta ja kestävyyttä koskevat vaatimukset, tuolit ovat erittäin mukavia istua ja kangas on loistava väri. Yhdessä muiden sisustuskalusteiden kanssa ne tuovat esille todellisen värien ilotulituksen. ”

Rikard i aulan

Aikataulut edellyttävät luotettavaa toimittajaa

Thomas Pettersson kuvailee jokaista projektia ainutlaatuiseksi. Huonekalut on suunniteltu erityisesti vastaamaan vaatimuksia ja lyhyet toimitusajat ovat tyypillisiä. Aikarajoitteinen työskentely vaatii kuitenkin kaiken toimimaan kellontarkasti ja Nevotex on tällainen luottotoimittaja. Nevotex toimittaa verhoilumateriaalia myös yrityksen muihin tarpeisiin.

”Nevotexillä on suuret varastot, eikä toimitusajoissa ole koskaan ollut mitään ongelmia. Yritämme työskennellä heidän kanssaan niin usein kuin pystymme ”, Thomas sanoo.

Balzar Beskow valmistaa kaikkea yksittäisistä huonekaluista aina kokonaiseen sisustukseen. Huonekalukankaiden hinta vaihtelee suuresti toimittajien välillä, ja suurilla määrillä hintaero voi osoittautua useiksi kymmeniksi tuhansiksi euroiksi. Tässä tapauksesssa kankaaksi valittiin Lido, joka nyt ihastuttaa 580 tuolin voimin uudessa auditoriossa ja viereisissä luentosaleissa. Kun toimittajien tarjoukset oli saatu ja vaihtoehdot tarkistettu, Nevotexin Lido-kangas vastasi parhaiten vaativia laatu- ja kustannusvaatimuksia sekä arkkitehdin määrittelemiä värikriteerejä ja ominaisuuksia.

”Nevotex huonekalujen verhoilumateriaalit tarjoaa erittäin houkuttelevan ja hyödyllisen väripaletin, ja lopputulos täyttää odotuksemme”, toteaa Henrik Geijerin, Fredblad Arkitekter Halmstad.

Tulevaisuuden muodot ja värit

Rikard Sjödahl tykkää istua ja työskennellä auditoriossa, viereisissä luentosaleissa ja koulun avoimilla alueilla. Hän haluaa olla opiskelijoidensa käytettävissä koulupäivän aikana ja uudet tilat tekevät sen mahdolliseksi. Kattegatt -projekti on ollut tärkeä osa hänen jokapäiväistä elämäänsä viimeisten kolmen vuoden aikana. Hän mainitsee erityisesti positiivisen ja läpinäkyvän yhteistyön, joka on vallinnut toimittaen välillä.

”Kaikki on toiminut fantastisesti hyvin, varsinkin kun otetaan huomioon projektin laajuus. Tämä on todella ollut esimerkillinen projekti ”, toteaa Rikard.

Osana Kattegatt -projektia Nevotex on tehnyt yhteistyötä huonekaluvalmistajan Balzar Beskowin kanssa, joka suunnittelee ja valmistaa julkisten tilojen sisustustöitä. Halmstadin auditorio on yksi monista näiden kahden perheyrityksen yhteisprojekteista, joilla on paikalliset juuret, mutta jotka toimivat globaaleilla markkinoilla, ja joilla on pitkäaikainen ja vankka kokemus ruotsalaisesta sisustussuunnittelusta.

Nevotex tyger passar i aula

Lisätietoa Lido verhoilukankaasta

 

”Lido on yksi suosituimmista huonekalukankaistamme. Sitä käytetään yksittäisten huonekalujen verhoilussa, mutta myös suurissa projekteissa, kuten hotellien sisätiloissa ja julkisissa tiloissa. Lidon vahvuus on, että se tarjoaa huippulaatua edulliseen hintaan. Se on kovaa käyttöä ja kulutusta kestävä huonekalukangas, jonka pinta on pehmeä ja tekee siitä mukavan ja helppokäyttöisen. Lidoa on saatavana 89 eri sävyllä. Laaja värivalikoima, sen mahtavat ominaisuudet ja edullinen hinta tekevät siitä houkuttelevan arkkitehdeille ja asiakkaille sekä suurissa että pienissä projekteissa. ”

/Fredrik Tarenius, myyntipäällikkö, Nevotex

KUND: Balzar Beskow

BEKLÄDNADSMATERIAL: Möbeltyg Lido 32 Turquise

Scandic Laholmen

Scandic Laholmen

  1. Nevotex
  2.  » Archive for "Cases by Nevotex"

Scandic Laholmen

Ruotsin länsirannikolla lähellä Etelä-Norjan rajaa meri kohisee ja rannalla on historiallisia maamerkkejä, siellä sijaitsee Scandic Laholmen

Hotellin 171 huoneen sisätilojen kunnostaminen käynnissä olevan pandemian aikana muuttui poikkeuksellisissa olosuhteissa toteutettavaksi hankkeeksi.

Kunnostustöiden tavoitteena oli saada inspiraatiota ympäröivästä luonnosta. Sisustus- ja verhoilukankaiden valinta antavat hotellin asukkaille tunteen meren ja luonnon läheisyydestä. ”Hotellissa on moderni sisustus, jossa on kulutusta kestäviä kankaita ja maanläheisiä sävyjä monenlaisissa tekstuureissa.”

Materiaalivalikoima heijastaa lämpimän meren tunnelmaa, joka näkyy turkoosin sävyissä ja ruskeankeltaisissa kuparisävyissä, jotka symboloivat maata ja luontoa.

Tavoitteena oli yhdistää klassinen tunnelma ja antaa samalla asiakkaille kokemus modernin lämpimästä fiiliksestä. Tämä kestävä tunne syntyy ajattomilla ja kestävillä materiaalivalinnoilla.

 

Yhteistyö on avainasemassa

”Poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisia ponnisteluja. Pandemia toi monia haasteita, mutta omistautuneen ja erittäin avuliaan hotellihenkilöstön ja paikallisten kumppanien ansiosta saimme projektin päätökseen ajoissa. Kaikki osallistujat ovat olleet koko ajan hengessä mukana ja he ovat astuneet esiin tarpeen mukaan. Nevotexin joustava toiminta oli korvaamatonta, että saimme huoneet kunnostettua vallitsevissa olosuhteissa. Olemme todella tyytyväisiä kumppaneidemme tekemään työhön ja omaan panokseemme, joka on johtanut sisustukseen, jossa on eläviä ja laadukkaita materiaaleja. ”

/ Ewa Svensson, konseptikoordinaattori, Scandic Laholmen


KUND
: W8 Design group, Scandic Laholmen.
BEKLÄDNADSMATERIAL: Tyg Afrodite, Tyg Eros, Tyg Titan, Tyg Energy.
FOTO: Meto Khazragi

Karu arkkitehtuuri ja kodikkuus kohtaavat Ruotsin länsirannikolla

Karu arkkitehtuuri ja kodikkuus kohtaavat Ruotsin länsirannikolla

  1. Nevotex
  2.  » Archive for "Cases by Nevotex"

Karu arkkitehtuuri ja kodikkuus kohtaavat Ruotsin länsirannikolla

Kuinka luodaan kodikas tunnelma suuressa talossa, jolle on ominaista karu arkkitehtuuri ja tyylikäs muotoilu?

Sisustussuunnittelija Sofia Grankvistille Nevotexin verhokangas oli ilmeinen ratkaisu.

Hän käytti Nevotexin FR-verhoja kuvatessaan Grand Designs TV-sarjaa.

”Useat huoneet tarvitsivat pehmeämmän taustan, ja oikeat verhot voivat muuttaa yleistä tunnetta ottamatta tilaa. Olen aiemmin tehnyt yhteistyötä Nevotexin kanssa ja rakastan heidän uusia Bari- ja Bologna-verhomallistoja. Raikkaat värit ja materiaalin hieno laatu sopivat täydellisesti tähän projektiin. ”

Verhoilla ei ole vain esteettinen tehtävä sisustussuunnittelussa. Materiaalin ominaisuudet vaikuttavat myös valon läpäisyyn, yksityisyyteen, paloturvallisuuteen ja paljon muuhun.

”Nevotex-verhokangas antoi meille mahdollisuuden ottaa huomioon kaikki tällaiset näkökohdat ja samalla voitiin säilyttää houkutteleva tyyli”, Sofia Grankvist sanoo.

 

Rakastan uusia Bari- ja Bologna -verhokokoelmia. Raikkaat värit ja materiaalin hieno laatu sopivat täydellisesti tähän projektiin. ”


ASIAKAS
: It´s She AB
KOHDE: Talo Göteborgin ulkopuolella, suunnitelija arkkitehti Gert Wingårdh

TEKSTIILIT: Verhokangas Bari (kulör: 003 beige, 007 grey), Verhokangas Bologna (kulör: 004 silver, 002 pearl).
A restaurant chain – Grill

A restaurant chain – Grill

  1. Nevotex
  2.  » Archive for "Cases by Nevotex"

Restaurant chain, Grill London, Lithuania

Grill London, a philanthropic restaurant chain with a high ecological focus, both in food and in preparation using only natural sources.

Grill London ́s philosophy:

Love for people and care for people’s comfort!

It is no coincidence that the furniture in their interior has been selected for its soft natural quality, it is not only in time, but also in line with the restaurant chain’s purpose, to convey sustainable comfort. From Nevotex, the restaurant has chosen to use one of our aniline leather with a vintage feeling.  A quality leather that easely blends in . And the high class material suites the context where all components are carefully selected to contribute to a historical spirit from old London.

CUSTOMER: YES. (Design och architecture).

Cancan pizzeria

Cancan pizzeria

  1. Nevotex
  2.  » Archive for "Cases by Nevotex"

Pizzeria chain, Cancan pizza, Lithuania, Latvia

A modern pizzeria with its interior and taste ideas wants you as a visitor to happily stomp the beat to the rhythm of CanCan.

 

One of the most popular fast food chains in Lithuania and Latvia is CanCan pizza. A restaurant that has promoted the tradition of unique taste for more than a decade. The interior’s combinations of contrasting patterns and colors fill the interior environment with cosiness and warmth. The restaurant environment offers you as a visitor an opportunity to enjoy styles from different eras, while other senses are stimulated with exciting scents and delicious dishes. The dishes’ differences is complemented by different high-quality upholstery fabrics – adapted for restaurants and public environments.

 

CUSTOMER: UAB ”Delano”.
CLOTHING: Fabric Alba, Fabric Wooly, Fabric Mahoney.