Hyvää pääsiäistä!

Hyvää pääsiäistä!

Haluamme toivottaa kaikille asiakkaille, toimittajille ja yhteistyökumppaneille hyvää pääsiäistä.

Suljemme torstaina 1.4. klo 13.00, perjantain ja maanantain olemme pääsiäisen vietossa.

Hyvää pääsiäistä!

Nevotex Production is verified for ISO 26 000

Nevotex Production is verified for ISO 26 000

Nevotex group has a goal to reach verification for ISO 26 000. First to reach that goal is our unit Production in Narva, Estonia.

We are pleased for this verification within this unit. Within Nevotex Production we offer solutions for various types of projects and in several business areas and with one support throughout the whole project – from idea to creative solution.

This verification proves quality, good standards and long term thinking. And the work continues!

>> Read more about Nevotex Production (Swedish site)

New products

New products

Spring 2021 is here!  We are ready to present some new and nice quality products in our range. The season comes in soft colours of blue, yellow and natural tones – all in a pleasant 80’s touch.

The current pandemic does not allow meetings as before, but we are flexible and do what we can to meet you and communicate in other ways.

Week 9, with start today Monday, will be a launch-week where we show you the news we have in our assortment.

Contact us for questions, more product information or project ideas and don’t miss our news and the presentations on Instagram.
@nevotex

Enjoy the spring, more day light and take care!

New Fabric, spring 2021:

Megan
Lounge
Pearl
Nowa.

New Leather, spring 2021:

Dakar, leather certified with Öko-tex

Nevotex Group ostaa yhtiön Norjassa

Nevotex Group ostaa yhtiön Norjassa

Tytäryhtiö Nevotex Norge AS: n on tarkoitus hankkia kaikki RIAM Örsta AS: n osakkeet 2.1.2021 alkaen. Tämä tarkoittaa, että Nevotex Norge AS ottaa myös Fjord Fabricsin liiketoiminnan haltuun.

Nevotex Norjan omistautunut ja kokenut tiimi keskittyy täyttämään kaikki Fjord Fabricsin sitoumukset asiakkaita, toimittajia ja muita sidosryhmiä kohtaan.

 

”Täällä Fjord Fabricsissa tuntuu erittäin positiiviselta askeleelta, että Nevotexin kaltainen iso, ammattimainen pelaaja on nyt tulossa kehittämään edelleen sitä, mitä minä ja ammattitaitoiset työntekijäni ovat rakentaneet vuosien varrella.”

/Elling O. Rem, RIAM Örsta AS: n entinen omistaja

 

 

”On aika liittää nykyiset ja uudet työntekijät yhteen. Yhteistä tietotaitoamme käytetään jatkossa nykyisen toiminnan kehittämiseen, mutta se tuo myös uusia asiakas- ja toimittajasuhteita. ”

/Kjetil Klokk, toimitusjohtaja, Nevotex Norge AS

 

 

”Yhdessä meistä tulee vahva toimija markkinoilla. Yhtenä Pohjois-Euroopan johtavista verhoilualan kokonaistoimittajista haluamme jatkaa Nevotexin kehittämistä, laajentamista ja uusien mahdollisuuksien löytämistä. Ja sitä teemme nyt Norjan huonekalu- ja sisustusalalla. ”

/ Thom Nilsson, toimitusjohtaja, Nevotex AB

 

Yhteystiedot

Nevotex on yksi Pohjois-Euroopan johtavista materiaalien ja ratkaisujen toimittajista sisustussuunnitteluun ja huonekaluteollisuuteen. Meillä on verhokankaita, nahkaa, tekonahkaa ja huonekalukankaita teolliseen valmistukseen ja julkitilaprojekteihin. Meillä on myös tuotteita auton sisätiloihin ja veneisiin, markiiseja ja monenlaisia verhoilutuotteita. Meillä on laaja ja laaja-alainen kokemus toimialasta, ja Ruotsin lisäksi toimintaa Tanskassa, Norjassa, Suomessa, Virossa ja Liettuassa.
We share your passion!

Merry Christmas and Happy New Year!

Merry Christmas and Happy New Year!

Many warm thanks to all our customers, partners and suppliers for this, special year that we have experienced and been a part of. We are many who have had to adjust and adapt.

We want to send our humblest thanks with hope of a fine ending of year 2020 and wishes for a better new year in 2021.

Take care!

Merry christmas and a happy new year!